Find den bil du altid har ønsket dig: 

Hos Accept Leasing har vi samlet omkring 5000 aktuelle salgsbiler til dig. Bilerne står i Tyskland, hvormed vi kan hjemtage bilerne uden dansk registreringsafgift. 

Vi har samlet de mest populære mærker, modeller, årgange, kilometertal og udstyr i vores bildatabase. Derved sikrer vi en fornuftig balance mellem popularitet og afskrivning på bilerne. Du kan desuden detaljere din søgning yderligere på mærke, udstyr, årgange osv.

Når du har fundet en interessant bil, ser du straks en månedlig leasingydelse. Når du trykker på bilen vises en mere detaljeret visning, og du kan herefter nemt kontakte en forhandler, som kan hjælpe dig videre.

I vores verden er det logik, at faglærte i bilbranchen ved mest om biler, og at leasingselskaber ved mest om leasing. Derfor foregår dialogen omkring bil og bestilling direkte med din Accept Leasing forhandler. Herefter overdrages sagen til Accept Leasing, som hjælper med hjemtagelse af bilerne og står for alt det praktiske. Det synes vi giver god mening.

Vi er garant for, at du får din nye bil udleveret hos din valgte forhandler. 

Tilvalg forsikringer:

Der er tilknyttet en mekanisk CarGarantie forsikring på alle leasingtilbud. Som privat forbruger er det et obligatorisk tilvalg, for at skabe ekstra tryghed og sikkerhed. Læs evt. mere her

Vi tilbyder en attraktiv bilforsikring gennem Codan forsikring. Du er også velkommen til at benytte et andet forsikringsselskab.

Km pr. år:

Du kan justere hvor mange kilometer du kører pr. år. Kører du mange kilometer om året, skal bilen afskrives hårdere. Systemet korrigerer automatisk leasingydelse og restværdi, hvis du ændrer på kilometer parameteret. 

Jeg har fundet bilen - hvad nu?

Når du har fundet den bil du ønsker, skal du trykke på "JA TAK - BESTIL BIL". Udfyld dine kontaktoplysninger og vælg din forhandler. Herefter bliver du kontaktet direkte af forhandleren.

Vi gør opmærksom på, at du ikke reelt bestiller bilen endnu, det sker først efterfølgende via en ordrebekræftelse.

Ekstraudstyr:

Det er muligt at inkludere udvalgt ekstraudstyr - kontakt din forhandler for nærmere information.

Serviceaftale:

Kontakt din forhandler og forhør om mulighederne.

Løbetid på 12 måneder - fuld fleksibilitet:

For at tilbyde den mest fleksible løsning, har vi valgt at tilbyde 12 måneders løbetid på flexleasing til private. Dermed er du ikke bundet op på en lang leasingperiode fra kontraktens start. Efter de 12 måneder har du fleksibiliteten til at indgå aftale om en ny periode, men også mulighed for at afslutte kontrakten. Vi giver dig valget - det giver dig mest fleksibilitet.

Løbetider erhverv:

Som erhvervskunde har du mulighed for at vælge en længere periode, såfremt du ønsker det - du kan selv justere det.