Hvem er GarGarantie?

CG Car-Garantie Versicherungs-AG har i næsten 50 år været en af de førende og mest erfarne garantispecialister i Europa. De samarbejder med de fleste kendte importører og bilproducenter, samt ca. 23.000 kvalificerede mærkeforhandlere.

Hvorfor vælge CarGarantie?

Din bil er både gennemgået og klargjort. Men selv ved omhyggelig pleje kan der opstå situationer, der kræver reparation. For at uventede reparationsomkostninger ikke skal slå bunden ud af budgettet, tilknyttes en mekanisk CarGarantie forsikring. 

CarGarantie - Privatkunder:

Obligatorisk - alle biler leveres med en mekanisk CarGarantie forsikring Comfort100 

CarGarantie - Erhvervskunder:

Option - Alle biler kan leveres med en mekanisk CarGarantie forsikring 

Læs om vilkår og dækning på Comfort100:

Prisliste, dækningsomfang, forsikringsbetingelser

Sådan bremser du reparationsomkostningerne:

I et skadestilfælde dækker CarGarantie samtlige løn- og materialeomkostninger op til en kilometerstand på 100000 km - naturligvis også hvis der er flere skader på din bil.

Først derefter skal du selv dække en andel af materialeomkostningerne med et beløb, der afhænger af bilens faktiske værdi, og som er udregnet efter antal kørte kilometer hos din forhandler.

 

For at kunne opretholde forsikringsdækningen skal du sørge for at få udført de serviceeftersyn, som producenten foreskriver. Disse kan du få lavet hos din Accept Leasing forhandler.

Forsikringsperiode

Forsikringen indgås med en 12 måneders løbetid for biler, som på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er ældre en 12 år, og som ikke har kørt mere end 200000 km. regnet fra første indregistrering.

Udvidet dækning:

Ønsker du i stedet at tilknytte en Comfort Plus 100 forsikring er det også muligt. Kontakt din Accept Leasing forhandler, som kan hjælpe dig. 

Læs om vilkår og dækning på Comfort Plus 100:

Prisliste, dækningsomfang, forsikringsbetingelser